Publication date: 30/06/2022

Accountmanager

Utrecht

Ewellix is een wereldwijde innovator en fabrikant van lineaire geleiding- en actuator-oplossingen die worden gebruikt in o.a. de industriële automatisering, medische toepassingen, mobiele machines en algemene machinebouw. Ewellix, voorheen onderdeel van de SKF Groep, heeft zestien verkoopvestigingen en acht productielocaties. De omzet bedraagt ongeveer 250 miljoen euro en er zijn 1.250 mensen in dienst. Ewellix heeft haar hoofdkantoor in Göteborg, Zweden en is eigendom van Triton.

 

Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager Nederland
 

Wat ga je doen

Als Accountmanager bij Ewellix is geen dag hetzelfde. De ene dag bezoek je een bestaande of nieuwe relatie, de andere dag maak je deel uit van het ontwikkelingstraject voor een nieuwe machine bij een klant. Je maakt onderdeel uit van ons Benelux-team, die bestaat uit accountmanagers, Inside Sales Administrators en Application Engineers. Binnen ons team ben je de schakel tussen onze organisatie aan de ene kant en onze directe en indirecte klanten (distributie partners) aan de andere kant. Je bent in staat om duurzame relaties op te bouwen te onderhouden en uit te bouwen. Verder ben je graag onderweg en je kan prima zelfstandig en flexibel werken. Thuis werken is geen enkel probleem, maar uiteraard staat er op ons kantoor in Utrecht ook een werkplek tot je beschikking. Tenslotte werk je in een internationale omgeving, waarbij je vaak zult samenwerken met onze productielocaties over de gehele wereld.

Wie ben je

Om succesvol te zijn in deze functie, dan dien je te beschikking over de volgende kwaliteiten:

  • Goede sociale en commerciële vaardigheden
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met techniek & kennis van de mechanische en/of Elektro-mechanische industrie
  • Kennis van lineair motion / actuators is een plus!
  • 3-7 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Communicatief sterk, Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Gefocust op het opbouwen en onderhouden van (interne/externe)klantrelaties
  • Geïnteresseerd in ons productportfolio (product- en applicatiekennis maak je je gemakkelijk eigen)
  • Je bent bekend met het werken met Office365 en een CRM-systeem
  • In het bezit van een rijbewijs(B)

Wat je leuk gaat vinden aan deze functie

We bieden een uitdagende en veelzijdige positie binnen een internationale werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, maar je werkgebied betreft Nederland en je kan vanuit huis werken. Je krijgt een inwerktraject op maat met persoonlijke begeleiding van de Sales. We bieden een aantrekkelijke bonusregeling en uiteraard een uitstekend salaris. 27 verlofdagen en 13 adv dagen o.b.v. een 40-urige werkweek. Vanzelfsprekend krijg je een representatieve leaseauto, die je met bijtelling ook privé kunt gebruiken, een laptop en een telefoon. Een goede pensioenregeling is natuurlijk ook onderdeel van het pakket. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen en je de gelegenheid hebt om zelf je agenda te beheren.

Verdere informatie

De functie is gebaseerd in Utrecht en rapporteert aan de Sales Manager Benelux. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de verantwoordelijke manager David Helmich, Sales Manager Benelux, david.helmich@ewellix.com, +31 (0)6 13129725 of met de HR-manager Annette Kramer, annette.kramer@ewellix.com, +31 (0)6 46135042.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je motivatie en CV naar:
Annette Kramer, HR-manager, annette.kramer@ewellix.com, +31 (0)6 46135042

 

Bij Ewellix vinden we diversiteit en inclusie belangrijk en we waarderen de voordelen die ons bedrijf biedt bij het streven naar gelijkheid in gender, etnische achtergrond en culturele diversiteit.

Location 

Utrecht

X